Ervin Ciorabai, "veteranul" Constanței la Cupa României la Kendo

586
Ervin Ciorabai,

Articole de la același autor

12 cluburi participante, peste 100 de sportivi, invitați de marcă din Serbia, Ungaria și Bulgaria, sensei Tsushima (întemeietorul școlii de Kendo din România) - aceasta a fost pe scurt, în cifre, rețeta ediției  a 23-a a Cupei României la Kendo, recent desfășurată la Timișoara. 


Cele două zile de întreceri au prilejuit o bună reclamă acestei arte marțiale japoneze, nivelul ridicat al întrecerilor prilejuind dispute frumoase și spectaculoase. 


La individual masculin, pe primul loc s-a clasat Alin Chirea, de la CRK București, poziția a doua a fost ocupată de Alex Stupu, de la Sonke București, în timp ce locurile 3 și 4 au fost împărțite de Adrian Hentea, de la Sonke București, și Bogdan Zbarcea, de la Kashi Târgu Mureș. 


În întrecerea pe echipe, cei mai buni s-au dovedit a fi luptătorii de la Kashi Târgu Mureș, urmați de sportivii de la CRK București (locul 2) și de cei de la Sonke București și Sankon Brașov (locurile 3-4). 


Constanța a avut un singur sportiv participant la Cupa României, în persoana "veteranului" Ervin Ciorabai, care s-a clasat pe locurile 5-6 la individual seniori, categoria plus 40 ani. Neavând coechipieri de pe litoral, constănțeanul a fost nevoit să lupte, în competiția pe echipe, alături de sportivii de la clubul Musseido Vatra Dornei, care au ocupat, în clasamentul final, locurile 5-8. 


"Concursul de la Timișoara a fost o bună repetiție pentru prezentarea într-o formă cât mai bună la Campionatul European din Macedonia, care se va desfășura, în perioada 30 martie - 1 aprilie, la Skopje", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ervin Ciorabai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.929 secunde