Energie pentru pregătirea Echipei Olimpice a României

211
Energie pentru pregătirea Echipei Olimpice a României - olimpism-1558029509.jpg

Articole recomandate

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a semnat, ieri, un parteneriat valabil trei ani cu o companie din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice pentru susținerea Echipei Olimpice a României. 


Președintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat, într-o conferință de presă, că noul parteneriat va contribui la pregătirea sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. 


"Este o zi importantă pentru noi, acest parteneriat înseamnă consolidarea echipei care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Mai sunt 435 de zile până la debutul Jocurilor și toți ne dorim să ne îndeplinim visul. Sperăm ca Electrica Furnizare să ne lumineze drumul spre Tokyo 2020 și să ne dea energia de a ne pregăti în cele mai bune condiții pentru calificarea unui număr cât mai mare de sportivi și a câștiga cât mai multe medalii", a spus Covaliu, citat de Agerpres. 
Printre proiectele COSR care vor fi sprijinite prin noul parteneriat se numără "Samurai 2020", program prin care este oferită asistență specială pentru 38 de sportivi cu potențial de a obține medalii la JO 2020, promovarea sportivilor și a Mișcării Olimpice din România, dezvoltarea bazei de selecție pentru disciplinele olimpice, dar și achiziționarea echipamentelor tehnice și sportive. 


La evenimentul de lansare a noului parteneriat au participat sportivii Horia Tecău și Robert Glință, precum și foștii campioni olimpici Elisabeta Lipă, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Cătălina Ponor, Doina Melinte și Alina Dumitru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4812 secunde