EMOȚIONANT! Momentul în care Sinisa Mihajlovic intră pe teren, după 40 de zile de chimioterapie

Luni, 26 August 2019, 11:21
638
Diagnosticat cu leucemie, în urmă cu o lună și jumătate, Sinisa Mihajlovic (50 de ani) a părăsit spitalul pentru a sta pe bancă aseară, în partida Verona - Bologna (1-1). Dacă până acum își antrena jucătorii de pe patul de spital, tehnicianul sârb a luat o decizie care nu mai are nevoie de cuvinte în plus.


Sinisa Mihajlovic a fost prezent aseară pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi, la debutul echipei sale în acest sezon din Serie A. Sârbul le-a dat în permanență indicații elevilor săi și i-a salutat în câteva rânduri pe fanii care îl ovaționau.

Imaginile au avut un puternic impact și momentele emoționante cu legendarul sportiv au făcut rapid înconjurul lumii.


Bologna a deschis scorul aseară, pe terenul Veronei, prin Sansone, din penalty, în minutul 15, după ce Dawidowicz fusese eliminat pentru fault din postura de ultim apărător. Gazdele au egalat prin Veloso, în minutul 37, și a stabilit și scorul final, 1-1, scrie digisport.ro


După ce a fost internat de urgență în spital, acum aproximativ o lună și jumătate, Mihajlovic a susținut o conferință de presă în care a făcut publică boala sa, cât și faptul că nu va renunța în cea mai grea provocare din viața sa.

"Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viața. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta așa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!"

Mihajlovic le-a comunicat personal jucătorilor săi prin ce trece ca și cum ar fi discutat despre un meci de fotbal.

"Le-am explicat că trebuie să atacăm și să câștigăm. Dacă stăm și doar ne apărăm, vom fi doborâți. Trebuie să aplicăm tactica mea în această bătălie și sunt sigur că vom ieși învingători. Trebuie să ies învingător pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru toți cei care țin la mine ", a dezvăluit antrenorul sârb.


Pagina a fost generata in 0.2249 secunde