Eliza Samara şi compania, gata de a porni în aventura olimpică

267
Eliza Samara şi compania, gata de a porni în aventura olimpică - eliza-1626113703.jpg

Articole de la același autor

Lotul feminin de tenis de masă al României se află pe ultima sută de metri înainte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, poate cea mai mare provocare a olimpismului în aceste vremuri sensibile pe care le trăim. Constănţeanca Eliza Samara este om de bază în echipa tricoloră, iar marele său vis este să urce pe podium.

„La Izvorani, la baza olimpică a COSR, suntem toţi gata de a porni în întâmpinarea visului nostru, de a aduce României o medalie olimpică. Nu ştim ce va fi, dar suntem siguri că vom face tot ce se poate ca să încheiem cu bine acest ciclu olimpic.

Pentru mine, este a cincea ediţie a Jocurilor Olimpice şi sunt fericit că pot conduce o delegaţie formată din cei mai buni sportivi ai momentului”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu.

Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu şi Ovidiu Ionescu, alături de antrenorii lor, constănţenii Viorel Filimon şi Andrei Filimon, sunt cei care vor reprezenta România în confruntarea olimpică în patru dintre cele cinci probe posibile: echipe feminin, simplu feminin şi masculin şi dublu mixt.

XXX

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat echipa olimpică a României pentru JO de la Tokyo (23 iulie - 8 august), care cuprinde 100 de sportivi - 45 la feminin, 55 la masculin -, la 17 discipline sportive.

Separaţi fizic de pandemie, dar uniţi în spirit, membrii echipei olimpice a României au transmis mesaje din cele patru bule olimpice de izolare sanitară - Complexul Olimpic Sydney 2000, Centrul Naţional Snagov, Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Complexul Olimpic din Poiana Braşov. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0592 secunde