Eliza Samara și compania au ajuns în Franța pentru Europenele de tenis de masă

179
Eliza Samara și compania au ajuns în Franța pentru Europenele de tenis de masă - echipele-1567536151.jpg

Articole de la același autor

Tenisul de masă românesc vibrează în aceste zile, când echipele masculină și feminină se află în Franța, la Nantes, acolo unde participă la Campionatul European. 


Echipa feminină face parte din Grupa 1, alături de Spania și Slovacia, în timp ce echipa masculină a fost repartizată în Grupa 2, alături de Suedia și Ungaria. 


Constanța este reprezentată la acest Campionat European de Eliza Samara și Cristian Pletea. 
Samara este campioană europeană și știe să gestioneze astfel de momente, ceea ce înseamnă că echipa noastră va pleca cu un ușor avantaj în fiecare partidă pe care o va disputa la această competiție. 


În tabăra masculină, Cristian Pletea a făcut foarte multe meciuri bune, mai ales la ultima competiție la care a participat, Openul Cehiei, acolo unde a învins nu mai puțin de trei japonezi. 


Loturile României au efectuat pregătirea la Constanța, la Sala Sporturilor, acolo unde antrenorul Viorel Filimon i-a "stors" pe sportivi până la ultima picătură de energie. 


Iată componența loturilor României la acest Campionat European: feminin: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu, Irina Ciobanu (antrenor Viorel Filimon); masculin: Ovidiu Ionescu, Adrian Crișan, Hunor Szocs, Cristian Pletea, Rareș Șipoș (antrenor Andrei Filimon). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7325 secunde