X
X
Mai multe ştiri online:

Eliza Samara, relaxare pe vârful Postăvaru

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
După cantonamentul dificil pe care l-a efectuat împreună cu echipa națională a României la Constanța, Eliza Samara și-a rezervat câteva zile pentru a se relaxa.

Jucătoarea de tenis de masă de la malul mării s-a fotografiat recent pe vârful Postăvaru, iar fericirea se citea pe chipul său.

Eliza Samara se pregătește intens pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde va participa împreună cu echipa națională.

Samara nu concepe să nu se întoarcă din "Țara Soarelui Răsare" cu o medalie, indiferent de culoarea pe care o va avea aceasta.

Eliza Samara este campioană europeană împreună cu echipa României condusă de experimentatul antrenor Viorel Filimon.

Chiar dacă șansele României la Jocurile Olimpice nu sunt foarte mari, deoarece "tricolorele" vor întâlni mai multe adversare asiatice, fetele noastre sunt optimiste.

Într-un interviu acordat recent pentru "Cuget Liber" de către frumoasa jucătoare Bernadette Szocz, aceasta a explicat că ea împreună cu coechipierele sale se consideră "asiaticele Europei".Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31451 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3888 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1457 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4834 secunde