Eliza Samara, premiată de ministrul Apărării Naționale

185
Eliza Samara, premiată de ministrul Apărării Naționale - stelista-1544631124.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă originară din Constanța Elizabeta Samara a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Clubului Sportiv Steaua București în anul 2018, an în care a terminat pe locul cinci în proba de simplu a Campionatelor Mondiale de seniori.

Eliza a fost premiată, miercuri, la sediul MApN, alături de colegii săi, de către ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș. Cel mai bun sportiv al clubului a fost desemnată canotoarea Gianina Beleagă, campioană mondială în proba de dublu vâsle, categorie ușoară.

La eveniment au luat parte președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, dar și ministrul Tineretului și Sportului, Constantin Bogdan Matei.

"Felicit Clubul Sportiv Steaua pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2018, însă anul care vine este unul foarte important pentru noi toți. Încep calificările pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, obiectivul nostru cel mai important. De aceea, numai printr-un management eficient al resurselor de care dispunem vom reuși să ne bucurăm de rezultate frumoase, medalii strălucitoare în 2020", a declarat președintele COSR, Mihai Covaliu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde