Eliza Samara, în turul 2 preliminar, la Openul din Hong Kong

199
Eliza Samara, în turul 2 preliminar, la Openul din Hong Kong - tenismasa-1559672168.jpg

Articole de la același autor

România participă cu șase sportivi la Openul de tenis de masă din Hong Kong, competiție care are loc în perioada 4-9 iunie.
Delegația tricoloră o are în cap de listă pe Eliza Samara, alături de constănțeancă mai făcând deplasarea Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Ovidiu Ionescu și Hunor Szocs. 


La simplu feminin, Eliza Samara, Dana Dodean Monteiro și Irina Ciobanu sunt calificate în turul 2 preliminar, în timp ce Bernie Szocs e calificată în 16-imi. 


La simplu masculin, Ovidiu Ionescu e calificat în turul 2 preliminar, iar aseară, în primul tur preliminar, Hunor Szocs l-a înfruntat pe rusul Vildan Gadiev, meciul terminându-se însă după închiderea ediției. 


La dublu masculin, perechea Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles e calificată în optimi, în timp ce la dublu feminin, perechile Irina Ciobanu/Bernadette Szocs și Daniela Dodean Monteiro/Eliza Samara sunt calificate în turul 2 preliminar. 
În proba de dublu mixt, România este reprezentată de perechea Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu, aceasta fiind calificată în turul 2 preliminar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3589 secunde