Eliza Samara este încrezătoare: "Luptăm pentru medaliile olimpice!"

Luni, 06 Iulie 2020, 18:17
92
Campioana europeană la tenis de masă Eliza Samara este extrem de fericită că se poate antrena în voie, fără prea multe restricții. Jucătoarea de la malul mării așteaptă cu nerăbdare reluarea competițiilor oficiale și mai ales Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc anul viitor.

După ce s-a antrenat cu ajutorul unui robot pe timpul pandemiei, Samara se pregătește acum la Constanța, în prezența antrenorului Viorel Filimon, dar și a celorlalți jucători de tenis de masă care efectuează ședințe de pregătire la sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

Eliza Samara a tras întotdeauna echipa națională după ea la competițiile importante, iar jucătoarea de pe litoral crede și speră că, la anul, România va cuceri o medalie olimpică în Japonia.

"De aceea mergem acolo, să ne jucăm șansa și să câștigăm. Este foarte important să rămânem concentrate și, dacă vom da totul, cu siguranță ne vom întoarce acasă cu medaliile olimpice", a declarat, pentru "Cuget Liber", Eliza Samara. Pagina a fost generata in 0.2212 secunde