Eliza Samara: "Am învățat multe în perioada de izolare"

176
Eliza Samara:

Articole de la același autor

Eliza Samara a trecut cu bine până în prezent de pandemia de coronavirus. Constănțeanca a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul oficial al Federației Române de Tenis de Masă, că nu i-a venit să creadă ce se întâmplă și că a fost luată prin surprindere.

"Recunosc, când am auzit ca avem interzis să ne mai antrenăm și că trebuie să ne izolăm la domiciliu, am început să mă panichez. Am stat și m-am gândit la soluții în a mă antrena. Faptul că am stat acasă cu familia, m-am odihnit, mi-a priit de minune.

Pot spune că în această perioadă am reușit să îmi fac un program bine pus la punct. Am învățat să fiu mult mai ordonată în program, să nu mă abat de la el, chiar dacă uneori devenea rutina aceea. Dar pot să spun că m-am perfecționat în această perioadă. M-a bucurat această izolare pe moment. Primele două săptămâni au fost perfecte. Mi s-a părut că timpul trece repede. Dar, cu timpul, m-a întristat faptul că, având marea lângă mine, fiind din Constanța, nu am putut ieși să mă plimb sau să alerg", a declarat Eliza Samara. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7402 secunde