Egalată pe final! FC Viitorul, remiză la Sfântu Gheorghe

154
Egalată pe final! FC Viitorul, remiză la Sfântu Gheorghe - egalata-1600614458.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a obţinut cel de-al doilea său punct din actuala ediţie a Ligii I la fotbal, după ce a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă disputată, în deplasare, în cadrul etapei a 4-a.

Echipa constănţeană a intrat cu avantaj la pauză, graţie golului marcat de Andrei Ciobanu, în min. 39, din lovitură liberă, mingea fiind deviată de Boubacar Fofana. După pauză, tot Viitorul a fost vioara întâi, Gabi Iancu (bară) şi olandezul Kevin Luckassen ratând ocazii uriaşe, iar când lucrurile se îndreptau spre victoria dobrogenilor, Sepsi a reuşit egalarea, în min. 82, prin slovacul Pavol Safranko. Un gol venit contrar cursului jocului, iar tabela a înregistrat la final o remiză surprinzătoare.

Astfel, cu două egaluri şi două înfrângeri la activ, echipa antrenată de spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez rămâne în subsolul ierarhiei şi va juca, etapa viitoare, pe teren propriu, cu Astra.

XXX

Andrei Ciobanu i-a dedicat golul coechipierului său Aurelian Chiţu, care a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Sepsi OSK. Fotbalistul Viitorului are ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng şi va fi operat în cursul acestei săptămâni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2020
Stire din Sport : "Josemi" a semnat cu FC Viitorul
Pagina a fost generata in 0.6084 secunde