Egal pentru FC Farul, în ultima etapă a sezonului

274
Egal pentru FC Farul, în ultima etapă a sezonului - egal-1464537750.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, pe terenul din strada Primăverii, FC Farul a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida contra celor de la Dacia Unirea Brăila, în ultima etapă a play-off-ului Ligii a ll-a, Seria l, la fotbal. 


"Marinarii" au început foar-te bine meciul, iar Adrian Pătulea avea să modifice tabela de marcaj în minutul 12, stabilind și scorul pauzei, 1-0. 


Actul secund a început la fel de bine ca primul, și același Pătulea a majorat diferența printr-o lovitură de cap, în minutul 53, însă, ca de nenumărate ori în acest sezon, echipa pregătită de Ion Barbu nu a știut să gestioneze avantajul și a fost egalată, în doar trei minute, prin reușitele lui Enciu (min. 65) și Iordache (min 67). 


Seria l a fost câștigată de Rapid București, care a promovat în Liga l, iar Dunărea Călărași va disputa un meci de baraj împotriva echipei UTA Bătrâna Doam-nă, ocupanta locului secund din Seria ll. Câștigătoarea acestui duel va da piept, într-un alt meci de baraj, cu FC Voluntari, din primul eșalon. 


Iată și celelalte rezultate ale etapei: Academica Clinceni - Dunărea Călărași 0-3, SC Bacău - Rapid București 1-1. 


Clasament: 1. Rapid București (44 p), 2. Dunărea Călărași (41 p), 3. Dacia Unirea Brăila (35 p), 4. SC Bacău (30 p), 5. FC Farul (29 p), 6. Academica Clinceni (27 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5545 secunde