Ediţia de anul acesta a Campionatului Naţional de Kung-Fu, organizată online

132
Ediţia de anul acesta a Campionatului Naţional de Kung-Fu, organizată online - editia2-1619705033.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 9 mai, se va organiza Campionatul Naţional de Kung-Fu, la proba „Zha-Quan” („Lupta cu umbra”), online, şi selecţia la „Taolu Tradiţional” şi „Taichi Tradiţional”, pentru participarea la Campionatul Balcanic de Kung-Fu Online.

Campionatul va fi organizat în direct, online, prin programul „Microsoft Teams”, care trebuie să fie instalat pe calculator, telefon şi tabletă. Fiecare club sportiv a primit o adresă de email şi o parolă prin care să intre în grupul Asociaţiei Române de Kung-Fu.

Proba „Lupta cu umbra” va consta din prezentarea unui program demonstrativ, singur, pe o suprafaţă de concurs de 4 mp, cu o rezervă de spaţiu de siguranţă de 1 m, în total 16 mp.

Timpul de execuţie este de maxim 30 secunde la copii, până la 11 ani, şi de 45 secunde, de la 12 ani în sus. Tehnicile de luptă sunt la alegere, dar trebuie să fie executate în manierele de „Sanda”, cu viteză şi precizie, cu pumni, picioare, salturi şi simulare de proiectare, indiferent de direcţia de execuţie, dar sportivii vor fi pregătiţi ca să execute pe direcţiile vizibile de la camera de filmat (doar în trei direcţii, pentru a nu lucra cu spatele la camera de filmare).

„Timpul de execuţie va fi cronometrat, iar cei care vor depăşi sau vor avea o durată mai scurtă vor fi penalizaţi. Întreruperile din execuţie vor fi penalizate”, a precizat preşedintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Pentru probele de selecţie „Taolu Tradiţional” şi „Taichi Tradiţional”, se foloseşte Regulamentul de Arbitraj WTKF. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3741 secunde