Echipajele Incognito și Pelican Racing - câștigătoarele Regattei Kaufland

137
Echipajele Incognito și Pelican Racing - câștigătoarele Regattei Kaufland - echipajele-1533134232.jpg

Articole de la același autor

A treia etapă a Cupei României Alpha Bank 2018 s-a încheiat cu Regatta Kaufland Extreme Games desfășurată week-end-ul trecut, la Marina Limanu, cu două zile de competiție marcate de condiții meteo care i-au pus la încercare pe participanți: vânt extrem de slab, ploaie și furtună.


La clasa ORC A&B, echipajul Incognito și-a păstrat poziția de frunte obținută la competițiile anterioare obținând și la această regată locul 1, urmat de echipajele Quebramar, respectiv Setsail.


La clasa ORC C, primele trei locuri au fost ocupate de aceleași trei echipaje care au urcat pe podiumul competiției anterioare din Cupa României, dar într-o ordine ușor diferită: Pelican Racing - locul 1, Adria - locul 2 și Jackpot - locul 3.


Lupta pentru câștigarea Cupei României Alpha Bank 2018 rămâne una strânsă, echipajele cu miză la podiumul final având punctaje apropiate. Regatta Kaufland Extreme Games 2018 reprezintă a treia etapă din Cupa României Alpha Bank 2018 formată din cinci competiții. Următoarea competiție de bărci mari, Regatta Bricul Mircea (penultima etapă) se va desfășura în perioada 10-12 august și va putea fi urmărită de iubitorii sportului cu vele în zonele de faleză și plajă din Eforie Nord. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.257 secunde