Echipa antrenată de Dan Petrescu, o nouă remiză în campionatul Turciei

215
Echipa antrenată de Dan Petrescu, o nouă remiză în campionatul Turciei - ad00mjamagfzad0xnmrjmzfizmvkzdfk-1612711195.jpg

Articole recomandate

Echipa de fotbal Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a înregistrat a doua remiză consecutivă în campionatul Turciei, 1-1 duminică pe terenul lui Erzurumspor, într-un meci din etapa a 24-a.


Gazdele au deschis scorul în minutul 28, prin Aatif Chahechouhe, iar şase minute mai târziu au rămas în inferioritate numerică, Yaw Ackah văzând al doilea cartonaş galben. Echipa lui Dan Petrescu a egalat în min. 73 prin Ilhan Parlak.


Kayserispor nu a putut conta pe cei trei români din lot, Denis Alibec şi Silviu Lung jr fiind accidentaţi, iar Cristian Săpunaru, suspendat. Atacantul olandez de origine ghaneză Kevin Luckassen, recent transferat de la FC Viitorul Constanţa, a fost integralist.


În runda precedentă, Kayserispor a remizat acasă, tot 1-1, cu Alanyaspor.


În clasament, Kayserispor a urcat un loc, fiind pe poziţia a 16, cu 24 de puncte după 23 de jocuri, fiind la două puncte de locul 18, primul retrogradabil, pe care se află chiar Erzurum. Pe locul 17, la egalitate de puncte cu Kayserispor, este campioana en titre Istanbul Başakşehir, care are un sezon foarte slab.


Rizespor, echipa antrenată de Marius Şumudică, este pe locul 12, cu 26 de puncte după 23 de jocuri. Gaziantep, fosta formaţie a lui Şumudică, la care joacă Alexandru Maxim şi Alin Toşca, se află pe poziţia a 8-a, 35 de puncte după 22 de jocuri.


Pe primele locuri sunt cele trei mari formaţii din Istanbul, Galatasaray, 48 p (23 j), Fenerbahce, 48 p (23 j) şi Beşiktaş, 45 p (22 j). Sâmbătă, în derby-ul etapei, Galatasaray s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Fenerbahce.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6263 secunde