Duş rece pentru HCDS. Constănţenii au pierdut cu Minaur Baia Mare

549
Duş rece pentru HCDS. Constănţenii au pierdut cu Minaur Baia Mare - fondhcdsinfrangere-1617980850.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a început cu stângul turneul de la Cluj-Napoca. Elevii lui Djordje Cirkovic au dat piept cu Minaur Baia Mare, o formaţie redutabilă, dar care se află mai jos în clasament decât echipa de pe litoral. Constănţenii aveau neapărat nevoie de victorie pentru a-şi consolida o eventuală poziţie pe podium, însă socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

Băimărenii au început mai bine meciul şi au făcut o primă repriză solidă, iar formaţia de la malul mării nu a făcut faţă atacurilor devastatoare ale adversarilor.

După primele 30 de minute regulamentare de joc, tabela arăta 14-10 pentru Minaur Baia Mare, iar echipa Constanţei nu avea decât să spere că va face o parte a doua mai bună.

Nu a fost, însă deloc aşa. HCDS a încercat să revină pe tabela de marcaj, însă Baia Mare a ştiut să îi ţină pe elevii lui Djordje Cirkovic la distanţă.

Jucători experimentaţi ca Nistor, Komogorov sau Chikovani, nu au reuşit mare lucru în faţa echipei din Baia Mare.

După alte 30 de minute de joc meciul s-a încheiat cu scorul de 31-25 pentru Minaur Baia Mare, formaţie care în urma acestei victorii se apropie şi ea de podiumul Ligii Naţionale de Handbal Masculin.

Înfrângerea vine ca un duş rece pentru HCDS, care la plecarea la Cluj-Napoca spera să se întoarcă acasă cu toate punctele puse în joc în cele trei partide.

Antrenorii Djordje Cirkovic şi George Buricea au trimis în teren în meciul cu Baia Mare următorii jucători: Iancu, Vasile – Nistor 9 goluri (4x7m), Ignat 4, Ilie 4, Komogorov 3, Andrei 2, Susanu 2, Chikovani 1, Buricea, Nikolic, Simovic, Șandru, Chiuffa, Stănescu, Ostace.

Adversarii constănţenilor au avut aliniată următoarea formulă de start: Ciobanu, Pop – Buzle 11 goluri, Kotrc 9 (2x7m), Cip 5, Ramba 3, Dobra 2, Nagy 1, Căbuț, Cristescu, Mureșan, Bușecan, Haiduc, Oargă.

Iată şi celelalte rezultate ale etapei: CSM București – Politehnica Timișoara 25-22, CSM Vaslui – Potaissa Turda 23-32, CSM Reșița – Steaua 26-39, CS Magnum Botoșani – CSM Făgăraș 20-28, HC Buzău – CSU din Suceava 29-25, CSM Bacău – Dinamo 25-31. CSM Focșani a stat.

În urma acestor rezultate, handbal Club Dobrogea Sud este pe locul al treilea în Liga Naţională, cu 48 de puncte, în timp ce Minaur Baia Mare se află pe locul 5, cu 41 de puncte.

Pe poziţia a doua este Potaissa Turda, care are 53 de puncte, iar lider autoritar este Dinamo Bucureşti, cu 61 de puncte, formaţie care, probabil la finalul acestui sezon se va încorona campioană a României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6928 secunde