După aurul național, Alina Rotaru țintește medalia de la "europene"

207
După aurul național, Alina Rotaru țintește medalia de la

Articole de la același autor

Campioana Mondială Universitară la atletism, Alina Rotaru, cea care urmează studiile de masterat ale Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea "Performanță prin Sport", la Universitatea "Ovidius", a reușit cea mai bună săritură personală a sezonului la triplusalt, măsurată cu 6,72 metri, în cadrul Campionatelor Naționale ce s-au disputat la Pitești, zilele trecute.

Cu această performanță, sportiva legitimată la CSM București le-a devansat pe Florentina Iușco (CN Sp. Cetate Deva; 6.48 metri) și Angela Moroșanu (CSM București; 6.22 metri), iar acum singurul său gând este obținerea unei medalii la Campionatele Europene de la Berlin, din luna august.

v v v

Constanța a obținut patru medalii la "naționalele de seniori" prin Cristina Bujin (CS Farul/CSA Steaua; antrenor Daniel Cojocaru) - argint la triplusalt; Adrian Boldeanu (CS Farul; antrenor Alin Larion) - bronz la 110 metri garduri; Cristian Boboc (CS Farul; antrenor Daniel Cojocaru) - argint la triplusalt și Răzvan Grecu (CSS1/CS Farul; antrenor Daniel Cojocaru) - bronz. Cristian Boboc (16 m) și Răzvan Grecu (15.77 m) au fost întrecuți în proba masculină de triplusalt doar de veteranul Marian Oprea (16,32 m), medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6257 secunde