Liga I la fotbal, etapa a 16-a

Două puncte mari pierdute pe teren propriu! FCV Farul, remiză „albă” cu UTA Arad

262
Două puncte mari pierdute pe teren propriu! FCV Farul, remiză „albă” cu UTA Arad - 163743402461689-1637483556.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul Constanţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, la fel şi în meciul tur, partida cu UTA Arad, disputat pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, contând pentru etapa a 16-a a Ligii I la fotbal.

Un meci în care „marinarii” şi-au creat multe ocazii, au avut o posesie superioară, dar nu au reuşit să înscrie. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Betancor, care, în minutul 14, a trimis mingea în bară cu un şut de la 16 metri.

Pentru Farul, nu au putut evolua în acest meci, din cauza accidentărilor, nu mai puţin de cinci jucători: Ciobanu, Ganea, Mladen, Grameni şi Pires, iar în minutul 45, s-a accidentat şi Dussaut.

La final, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, s-a arătat nemulţumit de prestaţia atacantului Aurelian Chiţu.

„Nu pot să fiu mulţumit de randamentul lui. Nu are niciun gol marcat. A jucat, a avut ocazii, problema e la el, nu la noi. Trebuie să-şi revină. A fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, iar acum, la 30 de ani, nu poate să fie cel mai slab! Normal că pun presiune pe el, clubul a decis să meargă pe mâna lui, iar noi ne aşteptăm la mai mult de la el”, a spus Hagi.

FCV Farul: Aioani, Dussaut (min. 46, Radaslavescu), Larie, Ghiţă, De Nooijer, Boboc, Artean, Purece (min. 80, Sali), Ely (min. 64, Petre), Betancor (min. 80, Chiţu), Pitu (min. 64, Dobrosavlevici).

Aşadar, două puncte extrem de preţioase pierdute de Farul pe teren propriu. Echipa constănţeană ocupă momentan locul şase în clasament, cu 25 de puncte, dar are mari şanse de a coborî din zona play-off-ului, FC Voluntari (locul 8, 25 p) încheind etapa a 16-a, luni, 22 noiembrie, cu un meci pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti (locul 15, 8 p).

Runda viitoare, FCV Farul va juca, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş.

XXX

Nici FCV Farul II nu a avut mai mult succes în week-end. Formaţia constănţeană a fost învinsă, scor 2-3 (2-1), de SC Popeşti-Leordeni, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Seria a III-a a Ligii a III-a, disputată pe terenul sintetic din cadrul Centrului de Fotbal FRF Buftea.

Golurile echipei antrenate de Sorin Rădoi şi Stere Banoti au fost marcate în prima repriză de Ştefan Bodişteanu (min. 14) şi Vlăduţ Ştefănescu (min. 39), în timp ce toate golurile gazdelor au fost înscrise de Marian Vlada (min. 12, 48 şi 70).

Farul II: Muşat, Voicu, Dănuleasă, Ştefănescu, Chera, Onuţ (min. 50, Sîrbu), Călin, Josemi, Tănasă, Cojocaru (min. 60, Băceanu), Bodişteanu.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: ACSM Olteniţa - Înainte Modelu 1-3, CS Afumaţi - Gloria Albeşti 5-1, Agricola Borcea - Recolta Gh. Doja 3-1, CSM Feteşti - FC Voluntari II 0-0.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde