Două partide pentru CS Cleopatra, în două zile, pe axa Focșani - Bristol

Luni, 11 Februarie 2019
282
A fost stabilit programul returului Diviziei Naționale de rugby juniori U18, precum și datele fazelor finale ale competițiilor. Programările au fost făcute ținându-se cont de Campionatul European U18, ce va avea loc între 12-22 aprilie, în Rusia, la Kallinningrad, de stagiile de pregătire ale echipei naționale de juniori și de examenele școlare pe care elevii ar urma să le susțină.

Etapa a Vl-a, prima a returului, este programată duminică, 17 martie, când CS Cleopatra Mamaia va juca, în deplasare, cu LPS Focșani. 


Iată și programul complet al echipei constănțene, până la finele sezonului regulat: etapa a Vll-a, acasă, cu CNAV/Dinamo București (23 martie); etapa a Vlll-a, în deplasare, cu CT "Dinicu Golescu" (5 mai); etapa a IX-a, acasă, cu CSS Bârlad (9 mai); etapa a X-a, în deplasare, cu CS Metrorex (12 mai). 


După întocmirea clasamentului final, se va ajunge în faza semifinalelor, programată pe 19 mai, acolo unde prima clasată va înfrunta ocupanta locului patru, iar ocupantele locurilor doi și trei vor juca între ele. Finala este programată o săptămână mai târziu, pe 26 mai, într-o locație care va fi stabilită în prealabil. 


După prima parte de campionat, CSS Bârlad este lider, cu 21 de puncte, urmată de CS Cleopatra Mamaia - 19 puncte, CT "Dinicu Golescu" - 18 puncte, CS Metrorex - 10 puncte, LPS Focșani - 4 puncte și CNAV/Dinamo - 1 punct.

"Obiectivul nostru este același ca în fiecare an, calificarea la turneul final și implicarea în lupta pentru medalii. Suntem un club de performanță și așteptările sunt foarte mari. Sperăm ca toți sportivii și antrenorii să înțeleagă acest lucru și să reușim o performanță frumoasă împreună", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

Duel cu o formație din Anglia

Echipa de rugby sub 18 ani a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia va susține o partidă amicală împotriva echipei similare britanice Nailsea & Backwell RFC, luni, 18 februarie, de la ora 11.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.

Nailsea este un oraș aflat aproape de Bristol, însă rugby-ul este privit ca o religie în regiune. Echipa de juniori vizitează, an de an, diferite țări cu tradiție în această disciplină, iar de data aceasta a venit rândul României, la invitația Clubului Sportiv Rugby Săcele. Britanicii vor sosi în România pe data de 17 februarie, vor înfrunta pe CS Cleopatra, apoi vor pleca spre județul Brașov, acolo unde și-au propus să nu rateze Castelul Bran sau Berăria Ciucaș.

Joi, 21 februarie, britanicii vor disputa ultima partidă de verificare, împotriva celor de la CT "Dinicu Golescu", pe stadionul "Electroprecizia" din Săcele, iar duminică vor reveni la Bristol.Pagina a fost generata in 0.2736 secunde