Don Balon: Ianis Hagi, dorit de Real Madrid!

249

Articole de la același autor

Ianis Hagi a impresionat în tricoul celor de la Rangers, iar presa din Spania anunță că fotbalistul în vârstă de 21 de ani poate să prindă un transfer la Real Madrid.



Jurnaliștii de la Don Balon anunță că Florentino Perez este cel care insistă pentru transferul lui Ianis Hagi la Real Madrid, iar Zinedine Zidane, antrenorul echipei din Madrid, și-a dat acordul ca internaționalul român să ajungă pe "Santiago Bernabeu".
Spaniolii anunță că Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, caută să transfere jucători ieftini, la fel cum a făcut-o cu Marco Asensio, iar Ianis Hagi este o soluție pentru formația din La Liga.



Real Madrid ar trebui să plătească 5 milioane de euro pentru transferul fiului lui Gheorghe Hagi, dar trebuie să se lupte cu Rangers, echipă care are prima opțiune de cumpărare.


Ianis Hagi poate fi transferat definitiv de Glasgow Rangers dacă scoțienii activează clauza de cumpărare din contract, fixată de Genk la 5 milioane de euro.


Fotbalistul român a fost împrumutat de gruparea belgiană în Scoția, la Rangers, echipă pentru care a marcat trei goluri și a dat două pase decisive în 12 meciuri pentru "protestanți".
Jurnaliștii spanioli vin cu varianta conform căreia Real Madrid ar fi dispusă să dea chiar și 10 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile lui Ianis Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1653 secunde