Doliu în sportul constănțean. Căpitanul celei mai bune echipe a Farului din istorie a încetat din viață!

600
1
Doliu în sportul constănțean. Căpitanul celei mai bune echipe a Farului din istorie a încetat din viață! - doliu-1461602638.jpg

Articole de la același autor

Luni, 25 aprilie, fostul mare jucător al Farului Constanța, Dumitru Antonescu, a decedat la vârsta de 71 de ani, pe patul de spital, la București, după o lungă suferință provocată de o boală incurabilă. Omul cu aproximativ 400 de prezențe în tricoul Farului, singurul jucător care a reprezentat vreodată clubul de la Marea Neagră la o ediție a Cupei Mondiale, fotbalistul care a purtat cu mândrie de 13 ori echipamentul tricolor nu va fi uitat de suporterii sportului constănțean.

"Dumitru Antonescu este un simbol al fotbalului constănțean și un reprezentant de seamă al fotbalului românesc. Este singurul jucător al Farului Constanța care a fost la un Campionat Mondial. Căpitanul celei mai bune echipe a Farului din istorie. Este get-beget al nostru și este omul și sufletul care a trăit într-atâta modestie încât cred că post-mortem să îl declarăm cetățean de onoare al acestui oraș, fiindcă a slujit orașul Constanța, a iubit fotbalul și până în al 12-lea ceas, când fotbalul constănțean părea ca s-a sfârșit. A luptat la grupele de copii a celor de la FC Farul până de curând fiindcă era un om plin de speranță. A suferit mult, au încercat să îl facă bine, este dureros. De astăzi, Constanța este mai săracă", a declarat, pentru Cuget Liber, Elena Frîncu.

Trupul său va fi adus joi la Constanța, iar cel mai probabil vineri va fi înmormântat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!  

Comentează știrea

Farist
26 aprilie 2016
Nea Mitica

Stadionul Farul ar putea sa poarte numele acestui simbol al spotului dobrogean.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2905 secunde