Doliu în lumea sportului românesc. Un campion a murit într-un accident cumplit

946
Doliu în lumea sportului românesc. Un campion a murit într-un accident cumplit - accident-1595661512.jpg

Articole recomandate

Lumea sportului românesc este în doliu. Un culturist, fost campion, a murit într-un accident cumplit în Tulcea. Constantin Bebeșelea, avea 60 de ani, iar mașina în care se afla a fost pur și simplu spulberată.


Fostul campion a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit de un TIR și nu a mai avut nicio șansă. Constantin Bebeșelea era la volanul unei mașini pe DN22-E87, când la un moment dat a pierdut controlul și s-a izbit de un TIR condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Tulcea.  Sportivul a murit, iar soția acestuia e în stare gravă la spital.


"Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace. ", este mesajul sportivului Eduard Petricioiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6748 secunde