DOLIU ÎN HANDBAL! Doru Stamatoiu a murit în urma unui accident rutier

730
DOLIU ÎN HANDBAL! Doru Stamatoiu a murit în urma unui accident rutier - dorustamatoiu1-1493805350.jpg

Articole recomandate

Lumea handbalului vâlcean este doliu, după tragicul deces al președintelui Asociației Județene de Handbal, Doru Stamatoiu (60 ani). Acesta s-a stins din viață într-un accident rutier petrecut în localitatea Budești, lângă Râmnicu Vâlcea. 


Aflat la volanul autoturismului său, un Logan, Doru Stamatoiu a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de un tir.

Fost arbitru de Divizia A, apoi delegat pentru turnee de juniori, Doru Stamatoiu a fost în ultimii trei ani observator de Liga Națională, iar de curând preluase conducerea Asociației Județene de Handbal Vâlcea. Din calitatea de șef al AJH, era intens implicat în cursurile cu tinerii care intenționau să devină arbitrii. Luni, regretatul observator a asistat la ultimul meci în calitate de oficial, Măgura Cisnădie - Dunărea Brăila

"Doru Stamatoiu a fost un om dăruit total handbalului și făcea acest lucru din plăcere, se implica enorm în organizare. S-a pierdut un om deosebit, care făcea totul din suflet", a spus fostul arbitru internațional, Octavian Pripas.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde