X
X
Mai multe ştiri online:

Doliu în fotbalul mondial. Un mare antrenor a încetat din viață

Ştire online publicată Vineri, 22 Mai 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ


Luigi Simoni, fost antrenor al echipei Inter Milano, cu care a câștigat Cupa UEFA în 1998, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani, a anunțat astăzi presa italiană.


Simoni a pregătit-o pe Inter între iulie 1997 până în noiembrie 1998, când a fost înlocuit de Mircea Lucescu.
Luigi Simoni nu a reușit să-și revină după ce a suferit un accident vascular cerebral în iunie anul trecut. Îngrijit inițial într-o clinică, în martie tehnicianul a fost transportat înapoi în locuința sa, ca o măsură de siguranță după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Starea lui Simoni s-a înrăutățit, el fiind internat joi într-un spital din orașul Lucca, unde a decedat.


Simoni este deținătorul recordului de promovări în Serie A, nu mai puțin de șapte, cărora li se adaugă o promovare în Serie B ca director tehnic. Ca jucător a câștigat Cupa Italia în 1962 cu Napoli. În afară de Inter, el a mai antrenat echipe ca Genoa, Lazio, Napoli sau Torino.


Sursa: Agerpres
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17120 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2802 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2451 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3116 secunde