X
X
Mai multe ştiri online:

Doi juniori din Academia FC Farul se pregătesc cu echipa mare

Ştire online publicată Miercuri, 05 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Site-ul oficial al FC Farul Constanța a anunțat că, după Ștefan Rus și Darius Ciolacu, care se pregătesc alături de seniori încă din iarnă, când au participat la cantonamentul efectuat în Turcia, alți doi tineri fotbaliști din cadrul Academiei de copii și juniori de la FC Farul Constanța se antrenează sub comanda antrenorului Ianis Zicu: Ionuț Lefter Pelivan și Cosmin Ștefan Stroescu.

Se continuă astfel strategia de promovare la echipa mare a juniorilor din propria pepinieră.

În vârstă de 18 ani, Cosmin Ștefan Stroescu evoluează pe postul de fundaș central și este jucător de bază la formația sub 19 ani a alb-albaștrilor.

"Mă simt foarte bine la echipa mare, colegii sunt foarte înțelegători cu noi, ne ajută să ne integrăm și sperăm să fie totul bine în continuare. Față de juniori, antrenamentele sunt mai intense și se simte că este alt nivel. Îmi doresc să joc în continuare la echipa sub 19 ani, dar sper că voi avea șansa de a debuta în viitorul apropiat și la seniori", a spus Stroescu, al cărui jucător preferat este Lionel Messi, dar pentru că joacă pe postul de fundaș central îl admiră pe Sergio Ramos.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16556 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2528 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1523 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3332 secunde