Doi juniori de la AS Kinder, convocaţi la o acţiune de selecţie

Miercuri, 07 Aprilie 2021, 22:19
755
Echipa de fotbal AS Kinder Constanţa începe să producă talente pe bandă rulantă şi acest lucru este din ce în ce mai vizibil. Recent, doi juniori de la AS Kinder au fost convocaţi la o acţiune de selecţie.

Este vorba despre Codrin Ene şi Sergiu Manu care fac parte din Grupa de Juniori 2007, acolo unde antrenori sunt Răzvan Drăgan şi Gică Mina.

„Doi jucători de la Grupa de juniori 2007 (antrenori: Răzvan Drăgan şi Gică Mina; preparator fizic: Gheorghe Avram) de la ACS Kinder Constanţa (preşedinte: George Nache) au fost convocaţi pentru a participa la o acţiune de selecţie în vederea alcătuirii lotului naţional la această categorie de vârstă. Astfel, jucătorii Sergiu Manu şi Codrin Ene s-au prezentat miercuri, 7 aprilie, la ora 11.00, la stadionul „Central” din Tulcea, cu dorinţa de a evolua cât mai bine în cadrul campionatului naţional „Turneul Speranţelor”, ediţia 2021, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal. Sergiu Manu şi Codrin Ene vor face parte din Selecţionata judeţului Constanţa şi le dorim mult succes celor doi jucători la competiția care are drept obiectiv selecția și formarea noilor jucători pentru echipa națională Under 15 a României”, apare scris pe pagina oficială de Facebook a clubului AS Kinder Constanţa.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2754 secunde