Doi jucători de tenis de la LPS Constanţa, la Selecţia Naţională

162
Doi jucători de tenis de la LPS Constanţa,  la Selecţia Naţională - doi-1603810329.jpg

Articole de la același autor

Cei mai buni jucători de tenis cu vârste de 13 ani din România, precum și câțiva dintre cei mai buni jucători U12 din țara noastră au participat, zilele trecute, pe terenurile de hard din cadrul Centrului Național de Tenis al Federaţiei Române de Tenis, la Selecția Națională U13.

Printre copiii care speră să calce pe urmele lui Andrei Pavel sau Simonei Halep s-au aflat şi reprezentanţii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa: Iris Zbrancă, la feminin, respectiv Yannick Alexandrescu, la masculin.

Cu două victorii şi o înfrângere în Grupa A, Iris Zbrancă a intrat în bătălia pentru locurile 1-4, însă a fost învinsă în meciul pentru locul trei, scor 4-6, 3-6, de Maria Federica Oană, de la CS Universitar Târgu Mureș, şi a ratat astfel podiumul.

Câştigătoarea ediţiei de anul acesta este Eva-Maria Ionescu, de la Tenis Club Curtea de Argeș, care s-a impus în finală, scor 6-4, 6-4, în fața Andradei Komarov, de la LPS Mircea Eliade București.

La masculin, Yannick Alexandrescu nu a câştigat niciunul dintre cele trei meciuri din Grupa A, aşa că a intrat în mini-turneul pentru locurile 5-8, unde şi-a trecut în cont două victorii şi a terminat Selecţia Naţională pe locul cinci.

Finala de simplu masculin s-a jucat între doi reprezentanți ai Clubului Sportiv Dinamo București, iar câștigător avea să fie Gabriel Ghețu, care a trecut, scor 6-3, 6-4, de David Carteputredă.

În finala mică, pentru locul trei, Rareș Pieleanu, de la Asociaţia Tenis Club Victor Hănescu, s-a impus, scor 6-1, 6-2, în fața lui Tudor Țibelea, de la Daimon Sport Club București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde