Doi handbalişti de la HC Dobrogea Sud, sub comanda selecţionerului Xavier Pascual

144
Doi handbalişti de la HC Dobrogea Sud, sub comanda selecţionerului Xavier Pascual - 24418220019740740527560153397113-1635331560.jpg

Articole de la același autor

Naţionala masculină de handbal a României va efectua, în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, o acţiune de pregătire centralizată la Bucureşti, ce va fi urmată de trei meciuri amicale.

Selecţionerul Xavier Pascual a convocat în acest cantonament nu mai puţin de 24 de jucători care evoluează la echipe din Liga Naţională sau în campionate din străinătate. Printre aceştia, se află şi doi componenţi ai HC Dobrogea Sud: portarul Daniel Vasile şi extrema Ionuţ Nistor.

După stagiul din Bucureşti, tricolorii vor susţine trei partide. Prima dintre acestea va avea loc, în data de 2 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Dinamo din Bucureşti, în compania reprezentativei Georgiei, joc transmis în direct de TVR 1.

Va urma „dubla” amicală cu Spania, pe 4 şi 6 noiembrie, la Asturias, unde vor merge numai 18 dintre jucătorii convocaţi iniţial.

HC Dobrogea Sud mai are alţi doi jucători care vor participa cu echipele lor naţionale la acţiunile din calendarul EHF. Este vorba despre interii Irakli Chikovani (Georgia) şi Marin Vegar (Bosnia-Herţegovina).

XXX

Şi lotul naţional de handbal-juniori al României (jucători născuţi în anii 2004 şi 2005) se reuneşte, în data de 2 noiembrie, pentru o acţiune de pregătire centralizată la Sighişoara, care se va încheia pe 7 noiembrie.

Sub comanda antrenorilor Lorant Şipoş şi Claudiu Clonovszki se vor afla 22 de jucători, dintre care patru provin de la cluburi constănţene: Amir Ablachim, David Pavlov, Teodor Ştefan, de la HC Dobrogea Sud, şi Alexandru Horneţ, de la CSS Medgidia.

Foto: Facebook / HC Dobrogea Sud / Fan Handbal / Dan Potor

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4429 secunde