DJST Constanţa, implicată în proiectul Atelierul cu Vise, derulat de MTS

224
DJST Constanţa, implicată în proiectul Atelierul cu Vise, derulat de MTS - djst-1602770883.jpg

Articole de la același autor

Atelierul cu Vise, proiect din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, destinat tinerilor și persoanelor cu dizabilități, a ajuns și la Constanța.

Prima acțiune la nivel local, realizată cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, a fost Seminarul de Leadership și Dezvoltare personală pentru persoanele cu nevoi speciale, la care au participat reprezentanți ai diverselor organizații, precum Crucea Roșie Constanța și Asociația Județeană a Persoanelor cu Handicap. În cadrul seminarului, a fost lansată și cartea de colorat pentru copii „Povestea lui Martinel”.

A doua acţiune a avut loc la Centrul Arka, unde persoanele cu dizabilităţi pot practica diverse activităţi sportive, tenis de masă, jocuri de club, fotbal sau pot participa la evenimente sociale tematice. Aici, a avut loc o discuţie cu organizaţiile de tineret locale pentru implementarea şi dezvoltarea proiectului dedicat persoanelor cu nevoi speciale, după care a urmat o întâlnire între reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului, subsecretarul de stat Radu Lebădă și reprezentanţii Asociaţiei Crucea Roşie Constanţa, Make Sense, AGLT, Centrul Arka şi FONT (Capitala Tineretului Constanţa).

De asemenea, la iniţiativa directorului executiv al DJST Constanţa, Mariana Solomon, s-a înfiinţat Atelierul cu Vise - Filiala Constanţa.

Partenerii acestui proiect sunt Federaţia Română de Lupte și Rugby România. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1491 secunde