DJST Constanța anunță câștigătorii concursului local de proiecte 2019

152

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a anunțat numele asociațiilor și proiectelor admise la concursul local de proiecte 2019. 


Astfel, câștigători sunt Asociația Sigma Development Center, cu proiectul "Voluntariatul - Atelier de implicare" (81,66 p), ONG România Dacia Casa Noastră, cu proiectul Danais Aeterna Gladiatores Honores (76 p), și Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenariștilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori, cu proiectul "Festivalul de Folclor Dobroge, Mândră Grădină" (73,66 p). 
Temele abordate: stimularea implicării tinerilor în viața societății - diversificarea și dezvoltarea de acțiuni specifice de voluntariat, educație civică și implicare socială; susținerea diversității culturale și a accesului la cultură. 


"Proiectele vizează abordarea unui număr de 330 de persoane și peste 10.000 de beneficiari, prin intermediul de tabere de formare în domeniul voluntariatului, activități de promovare de natură culturală sau folclor pentru tineret", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 
Valoarea totală a finanțării acordate este de 47.520 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.919 secunde