Dj-ii Sunnery James și Ryan Marciano au fost prinși cu droguri, ÎN ROMÂNIA!

458
Dj-ii Sunnery James și Ryan Marciano au fost prinși cu droguri, ÎN ROMÂNIA! - sunneryjamessiryanmarcianoaufost-1527866005.jpg

Articole recomandate

Dj-ii olandezi Sunnery James și Ryan Marciano au fost prinși cu droguri pe aeroportul din Iași, după ce au participat la Festivalul Afterhills. Cei doi tineri au fost duși la audieri la sediul DIICOT.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea.ro că angajații SRI au depistat, vineri, substanțe susceptibile a fi interzise în bagajele celor doi dj olandezi prinși pe aeroportul din Iași.

În bagajul unuia dintre artiști au fost găsite etnobotanice, iar în al celuilalt au fost descoperite două râșniște și 1,04 grame de substanțe ce par a fi cannabis.

La fața locului au acționat polițiștii de la Transporturi care au sesizat DIICOT.

Sunnery James și Ryan Marciano au petrecut la Festivalul Afterhills în noaptea de joi spre vineri. Ei au încercat să îmbarce într-un avion ce zbura pe ruta Iași – București, mai apoi să ia o altă cursă aeriană spre Olanda.

La controlul de securitate, angajații Aeroportului Iași au constatat că cei doi olandezi aveau reacții bizare, iar asupra acestora au fost descoperite pastile și o substanță vegetală care ar fi ecstasy și canabis, notează sursa citată.

Substanțele au fost ridicate de anchetatori și trimise la laborator, pentru analiză.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9323 secunde