Dinamo, victorie spectaculoasă cu Academica Clinceni

180
Dinamo, victorie spectaculoasă cu Academica Clinceni - maxresdefault-1627972800.jpg

Articole de la același autor

Dinamo a obținut o victorie clară în fața celor de la Academica Clinceni, scor 3-1, în etapa a treia din Liga 1.

Dinamoviștii puteau deschide scorul la șutul de la distanță care i-a aparținut lui Răuță, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Păun. În minutul 18, Academica Clinceni putea marca prin Vellios care a încercat o foarfecă la centrarea lui Achim, dar Giani Crețu a intervenit la timp și a înlăturat pericolul de la poarta lui Eșanu.

Dinamo a avut o ocazie imensă în minutul 23, când Moldoveanu i-a pasat lui Ahmed Bani, dar acesta a prins balonul cu exteriorul și a trimis imprecis. Câteva minute mai târziu, Steliano Filip a irosit încă o șansă când a șutat puternic de la distanță pe lângă poartă.

Scorul a fost deschis în minutul 37, când Marius Cioiu a înscris un gol superb cu un șut cu stângul din interiorul careului. Clinceniul nu s-a aflat mult timp în avantaj pentru că Dinamo a egalat în prelungirile primei reprize prin Deian Sorescu. Acesta a început o cursă din propria jumătate, iar la finalul acesteia a șutat puternic de la distanță și l-a executat pe Păun care a rămas fără replică.

În minutul 66, Ahmed Bani a avut o nouă șansă de a înscrie. Dinamovistul a șutat, dar balonul a fost deviat în afara terenului. În minutul 71, Ricardo Grigore l-a văzut foarte bine pe Andreas Mihaiu care a avut o preluare perfectă și a înscris.

Ultimul gol al partidei a fost înscris în prelungiri și i-a aparținut lui Deian Sorescu. După un schimb de pase cu Bani în interiorul careului care l-a scos din joc pe portarul Academicii Clinceni, Sorescu a reușit dubla.

Dinamo se poziționează pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu un total de șase puncte, în timp ce Academica Clinceri este singura echipă fără niciun punct în acest debut de campionat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde