Din nou la fileu! CS Medgidia a trecut cu bine peste „episodul Covid-19”

311
Din nou la fileu! CS Medgidia a trecut cu bine peste „episodul Covid-19” - dinnou-1614974969.jpg

Articole de la același autor

Voleibalistele de la CS Medgidia au trecut cu bine peste „episodul Covid-19”. După ce au ratat participarea, în a doua jumătate a lunii februarie, la turneul de la Cluj, gazda întrecerilor din Cupa României, jucătoarele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au revenit la antrenamente și s-au pregătit pentru următorul turneu al Diviziei A1, care se va desfășura, în perioada 6-8 martie, la Voluntari.

Echipa a urmat programul de efort fizic sub îndrumarea preparatorului Cristi Nedelcu şi are ca obiectiv obţinerea de noi victorii în partidele turneului cu numărul trei, cu atât mai mult cu cât adversarele sunt accesibile.

Iată programul meciurilor:

Duminică, 7 martie, ora 14.00: CSM Lugoj - CS Medgidia (transmis în direct pe TVR 3);
Luni, 8 martie, ora 18.00: CSO Voluntari - CS Medgidia.

XXX

Echipa feminină de volei CSM Volei Alba Blaj s-a calificat în a treia finală de cupă europeană din ultimii patru ani, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 3-1 (23-25, 25-18, 27-25, 25-21), formația maghiară MCM-Diamant Kaposvar, în returul semifinalei Cupei Challenge.

În tur, echipa din Blaj se impusese cu scorul de 3-0.

Adversara din finală va fi Sistem9 Yesilyurt Istanbul, la care strălucește şi tânăra voleibalistă română Alexia Căruţaşu. Aceasta s-a calificat în ultimul act după o dublă victorie cu 3-2 obținută în fața unei alte formații din Turcia, THY Istanbul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4057 secunde