Detaliu surprinzător aflat de Simona Halep. "Nu știu de ce m-a readus"

359
Detaliu surprinzător aflat de Simona Halep.

Articole de la același autor

Simona Halep se află în autoizolare de la jumătatea lunii martie, dar este cu gândul la tenis și așteaptă să revină în circuit. În această perioadă, a aflat și un detaliu surprinzător oferit de unul dintre apropiații săi.

Australianul Darren Cahill, cel care o antrenează pe Simona, a acordat un interviu presei din țara sa natală, oferind o declarație surprinzătoare chiar și pentru campioana noastră, a cărei colaborare cu Darren Cahill se întinde pe o lungă perioadă.

Astfel, antrenorul australian are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei și consideră că aceasta s-ar putea descurca chiar și fără antrenor.

"Simona Halep este o fată grozavă, e muncitoare și e autodidactă. Nu pare că avea nevoie de mine ca antrenor. Chiar nu știu de ce m-a readus în echipă. În orice caz, o apreciez enorm", a spus Cahill.

Darren Cahill și Simona Halep au anunțat, în luna noiembrie 2018, încetarea colaborării, dar din acest an, australianul a revenit alături de constănțeancă.

În sezonul în care Cahill nu a antrenat-o pe Simona Halep, campioana din Constanța a câștigat turneul de la Wimbledon.

Cahill a intrat în staff-ul Simonei Halep în 2015, chiar înainte de Indian Wells. La acel moment, un singur antrenor mai era în echipa constănțencei, și anume Victor Ioniță. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Mai 2020
Stire din Sport : Simona Halep, lăudată de americani
Pagina a fost generata in 0.4838 secunde