Derby-ul HC Dobrogea Sud II - CS Medgidia, în primul turneu al Diviziei A

188
Derby-ul HC Dobrogea Sud II - CS Medgidia, în primul turneu al Diviziei A - derbyul-1605021519.jpg

Articole de la același autor

După luni bune de aşteptare, în contextul pandemiei Covid-19, s-au stabilit, prin tragere la sorți, cele trei serii și meciurile din prima fază a Diviziei A la handbal masculin.

„Delfinii” de la echipa a doua a HC Dobrogea Sud, antrenați de George Buricea și Enis Murtaza, sunt nerăbdători să reia jocurile oficiale, după mai bine de opt luni de pauză. Câțiva dintre ei au avut, totuși, șansa de a evolua în echipa mare, cu care s-au și pregătit din vara acestui an.

Aşadar, HC Dobrogea Sud II va juca, pe 20/22 noiembrie, în turneul găzduit de Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca, primele trei meciuri din Seria B. Programul este următorul: vineri, 20 noiembrie, ora 18.00: HC Dobrogea Sud II - CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu; sâmbătă, 21 noiembrie, ora 18.00: HC Dobrogea Sud II - CS Medgidia; duminică, 22 noiembrie, ora 14.50: HC Dobrogea Sud II - CS Dinamo București II.

Din Seria B, mai fac parte CSM București II, CSM Ploiești, CS Universitatea Craiova și CNOPJ București.

Meciurile din Seria A se vor juca în Sala „Mihai Viteazu” din Turda, iar cele din Seria C, la Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda.

În aşteptarea testelor pentru Covid-19

Săptămâna aceasta, handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au un program de antrenamente zilnice, la Sala Sporturilor, de la ora 18.00. Miercuri, 11 noiembrie, antrenorul Djordje Cirkovic va conduce o şedinţă suplimentară de pregătire, în aceeaşi locaţie, între orele 10.00-11.30, iar sâmbătă, 14 noiembrie, antrenamentul va începe la ora 11.00.

Alături de Nikolic şi compania, la pregătire urmează să se alăture şi cei trei jucători convocaţi la loturile naţionale, Ionuţ Iancu şi Daniel Vasile (România), respectiv Nebojsa Simovici (Muntenegru). Ei au jucat în meciul de la Baia Mare, din preliminariile EURO 2022, câştigat de tricolori cu scorul de 36-27.

„Ne-am continuat antrenamentele fără Iancu, Vasile și Simovic, care au fost plecați la loturi. Ei vor face testele pentru Covid-19 și, dacă rezultatele vor fi negative, îi așteptăm la antrenamente peste două-trei zile”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Djordje Cirkovic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9958 secunde