Derby istoric în Arabia Saudită: Echipa lui Pițurcă se înfruntă cu echipa lui Reghecampf

82
Derby istoric în Arabia Saudită: Echipa lui Pițurcă se înfruntă cu echipa lui Reghecampf - reghe-1417452912.jpg

Articole recomandate

Partidă istorică de Ziua Națională a României, în Arabia Saudită.
La Jeddah se va derula un derby așteptat cu sufletul la gură, între echipele pregătite de Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf, Al Ittihad, respectiv, Al Hilal, potrivit B1.ro.
Înaintea partidei din etapa cu numărul 10 din campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad ocupă locul 4 în clasament, cu 21 de puncte dupa 9 meciuri, în timp ce Al Hilal se află pe poziția a cincea, cu 16 puncte obținute în 7 partide. 
"Nu va fi un meci ușor, mai ales că, așa cum știți și voi, la Al Ittihad antrenor este Victor Pițurcă. A reușit să schimbe foarte multe lucruri, a introdus disciplina, a avut parte și de un cantonament în Dubai, deci cu siguranță va fi un meci foarte greu. Nu am discutat până acum cu el și nu cred că aveam ce să discutăm despre ceea ce facem fiecare la echipele pe care le antrenăm. Victor Pițurcă este un antrenor cu experiență, știe foarte bine ce are de făcut, nu cred că avea nevoie de sfaturile mele", a afirmat Reghecampf, pentru Digi Sport.
"În primul rând ei joacă acasa, vor avea un stadion arhiplin, și ei au foarte mulți fani. Va fi o atmosferă frumoasă, dar jucătorii noștri sunt obișnuiți. Sunt sigur că va fi un meci special, în primul rând că suntem doi români pe bancă, dar în același timp există și o rivalitate foarte mare între cele două echipe", a mai spus acesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Sport : Pițurcă: Am încredere în jucătorii români
Pagina a fost generata in 0.3659 secunde