Liga Națională de baschet masculin

Deplasare dificilă pentru BC Athletic, la Mediaș

169
Deplasare dificilă pentru BC Athletic, la Mediaș - deplasare-1573765393.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța se află în fața unui nou meci important din Grupa B a Ligii Naționale. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu va juca, astăzi, în deplasare, cu CS Municipal Mediaș, grupare mai bine clasată decât formația de la malul mării. 


Baschetbaliștii constănțeni se află pe locul 5 în clasament, cu 7 puncte din cinci meciuri disputate și speră să obțină a doua victorie în deplasare din acest sezon și să avanseze spre locurile fruntașe. 


De partea cealaltă, CS Municipal Mediaș este pe locul 3, cu 9 puncte din cinci meciuri disputate. 
Partida, care va avea loc de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Mediaș, va fi una intensă, ambele echipe având în componența loturilor jucători de valoare. Constănțenii se vor baza pe acțiunile uriașului american Kyle Kilgore, dar și pe experiența lui Adrian Trandafir sau pe fazele spectaculoase create de camerunezul Francois Affia. 


Lider în Grupa B din Liga Națională este CSO Voluntari, formație care are 10 puncte acumulate din cinci jocuri disputate. 
După deplasarea de la Mediaș, pentru BC Athletic va urma partida de pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației, meci care se va disputa pe 23 noiembrie, la Sala Sporturilor din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde