Dennis Man la schimb cu Verre! Antrenorul Roberto D'Aversa face tot posibilul să-l ia pe fostul său jucător

183
Dennis Man la schimb cu Verre! Antrenorul Roberto D'Aversa face tot posibilul să-l ia pe fostul său jucător - dennisman2-1641473144.jpg

Articole de la același autor

Roberto D'Aversa, antrenorul celor de la Sampdoria, a solicitat conducerii realizarea unui schimb de jucători cu Parma, formaţia la care evoluează Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Conform celor de la Gazzetta dello Sport, citaţi de footballnews24, D'Aversa a propus că-l cedeze pe Valerio Verre la Parma, la schimb cu Dennis Man.

Sampdoria insistă pentru Man şi vine cu această variantă nouă după ce recent s-a aflat că l-a propus la schimb pe Nicola Murru şi o sumă de bani, ca răspuns la cererea de 10 milioane de euro făcută de Parma pentru Dennis.

Verre (27 de ani) este mijlocaş ofensiv şi a mai lucrat cu Giuseppe Iachini la Siena şi la Palermo şi de fiecare dată s-a remarcat. Chiar dacă ar putea fi considerat un pas în spate coborârea în Serie B, pentru Verre poate însemna un restart al carierei.

Dennis Man nu pare pe placul lui Iachini şi a adunat 10 partide în actualul sezon, în care Parma nu se află printre protagonistele la promovare.

Echipa care a plătit 13 milioane de euro pe Man şi 8,5 milioane de euro pe Mihăilă este pe locul 13, cu 23 de puncte, la 8 puncte de poziţia a 6-a, ultimul loc care asigură participarea în play-off.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde