Demonstrații pentru public și antrenamente de bob și skeleton starturi, în Piața Ovidiu

204
Începând de ieri, Piața Ovidiu a devenit locul de antrenamente și demonstrații pentru public al echipei României la bob și skeleton starturi. Campionatul mondial de bob și skeleton starturi este ultimul dintre evenimentele organizate în acest sezon estival în Constanța și se desfășoară până pe 11 septembrie.

Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă (CSSI Mamaia) oferă turiștilor și constănțenilor posibilitatea de a se familiariza cu bobul, pe aceeași pista care va fi mutată în Piațeta Cazino, în perioada 8 - 11 septembrie, în cadrul unei acțiuni de promovare a campaniei "Iarna car și vara sanie, facem sport și suntem sănătoși".

Campionatul mondial de starturi la bob și skeleton este o competiție oficială internațională de cel mai înalt nivel, din cadrul calendarului sportiv al Federației Internaționale de Bob și Skeleton (I.B.S.F.). Competiția se organizează anual, ediția din acest an fiind conferită României, la Mamaia, în perioada 8 - 11 septembrie, în parteneriat cu Primăria municipiului Constanța, Asociația Litoral - Delta Dunării, Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă (CSSI) și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Sportivi din România, Croația, Germania, Cehia, Jamaica, SUA, Brazilia și Slovacia vor participa la disciplinele masculin și feminin de două și patru persoane de bob și skeleton. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2892 secunde