Demisie în Liga I. "ÎMI PARE RĂU!"

364
Demisie în Liga I.
Mircea Rednic a demisionat din funcția de antrenor al Petrolului Ploiești, seara trecută, după victoria din deplasare cu FC Brațov, scor 1-0, în etapa a 13-a a Ligii I. Rednic va semna cu echipa belgiană Standard Liege, la care a activat și ca jucător, a declarat finanțatorul "găzarilor", Florian Walter.
"Este adevărat că va pleca, m-a anunțat de câteva zile, a spus Standard că poate semna mâine (n.r. - sâmbătă) cu ei. Din păcate, ne lasă acum, dar pentru el este un lucru bun să ajungă la Standard să antreneze. Nu pot spune că ne face plăcere că pleacă, dar nu merge la o echipă mică. Visul lui a fost să antreneze Standard. Îmi pare rău, dar pentru el e bine! Am muncit bine cu el, și-a făcut datoria la Petrolul. Puteam să lucrez mult timp cu el", a declarat Florian Walter la Digi Sport.

Rednic a venit la Petrolul Ploiești la începutul acestui sezon și a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. "Puriul" a lăsat echipa pe locul cinci după 13 etape, cu 22 de puncte.

Rednic a jucat la Standard în perioada 1991-1996 (câștigând o Cupă și terminând de două ori pe locul secund) și a mai fost în negocieri cu echipa nelgiană în trecut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4208 secunde