Declaraţiile Simonei Halep după câștigarea turneului de la Roma

206
Declaraţiile Simonei Halep după câștigarea turneului de la Roma - 1-1600702264.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care a cucerit luni trofeul la turneul WTA de la Roma, şi-a expa declarat că "după două finale disputate a reușit să cucerească trofeul". Românca a mulţumit tuturor celor implicaţi pentru condiţiile de siguranţă în care a avut loc competiţia, potrivit Digi24.


''Când am jucat pentru prima oară aici, în 2013, m-am simţit foarte bine şi am avut şansa să merg în semifinale. Acum mă bucur că după două finale disputate reuşesc să cuceresc trofeul. Vreau să mulţumesc tuturor pentru faptul că turneul a decurs în condiţii bune ceea ce nu este uşor în actualul context. Ne-am simţit cu adevărat în siguranţă şi foarte bine atât pe teren cât şi în afară, chiar dacă am petrecut mult timp în camere'', a spus Simona Halep înainte de a primi trofeul.


Halep (28 ani) a reuşit să câştige primul său titlu la Roma, după două finale pierdute în faţa ucrainencei Elina Svitolina (2017, 2018).


Românca a fost declarată învingătoare după 32 de minute în faţa campioanei en titre, Pliskova (28 ani, 4 WTA) abandonând din cauza unor probleme la spate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.621 secunde