Decizie FRF: Dinamo este salvată de retrogradare

155
Decizie FRF: Dinamo este salvată de retrogradare - dinamo-1596714880.jpg

Articole recomandate

Azi, într-o ședință inedită a Comitetului Executiv al FRF, convocată miercuri seară și ținută în premieră online, a fost aprobată mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16!


Prin decizia de astăzi, echipele de pe locurile 12 și 13 (adică 6 și 7 în play-out) scapă de retrogradare, iar ultima clasată, Chindia, va disputa barajul de menținere / promovare în Liga 1 cu Mioveni, pe 9 și 12 august. Cele două partide vor putea fi urmărite pe Digi Sport 1!


După adresa primită de la LPF, miercuri,  în care 13 cluburi (mai puțin Bototșani) au anunțat că sunt de acord cu trecerea de la sistemul cu 14 echipe la cel cu 16, federația a convocat de urgență ședința CEx-ului, singurul for care a fost în drept să adopte o astfel de hotărâre.


Modificarea sistemului la Liga 1 a fost prezentată în ultima ședință de CEx, dar nu s-a supus la vot pentru că nu exista o solicitare din partea Ligii. Intenția federalilor era ca modificarea să aibă loc după următorul sezon, adică din 2021-2022, dar problemele cauzate de pandemia de coronavirus au grăbit lucrurile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8806 secunde