X
X
Mai multe ştiri online:

Decizie FRF: Dinamo este salvată de retrogradare

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Azi, într-o ședință inedită a Comitetului Executiv al FRF, convocată miercuri seară și ținută în premieră online, a fost aprobată mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16!


Prin decizia de astăzi, echipele de pe locurile 12 și 13 (adică 6 și 7 în play-out) scapă de retrogradare, iar ultima clasată, Chindia, va disputa barajul de menținere / promovare în Liga 1 cu Mioveni, pe 9 și 12 august. Cele două partide vor putea fi urmărite pe Digi Sport 1!


După adresa primită de la LPF, miercuri,  în care 13 cluburi (mai puțin Bototșani) au anunțat că sunt de acord cu trecerea de la sistemul cu 14 echipe la cel cu 16, federația a convocat de urgență ședința CEx-ului, singurul for care a fost în drept să adopte o astfel de hotărâre.


Modificarea sistemului la Liga 1 a fost prezentată în ultima ședință de CEx, dar nu s-a supus la vot pentru că nu exista o solicitare din partea Ligii. Intenția federalilor era ca modificarea să aibă loc după următorul sezon, adică din 2021-2022, dar problemele cauzate de pandemia de coronavirus au grăbit lucrurile.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2521 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1517 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4292 secunde