Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Constănțeanca merge la US Open

174
Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Constănțeanca merge la US Open - decizie-1596544261.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep continuă să își surprindă fanii și a luat o decizie de ultim moment. Cu doar jumătate de oră înainte de închiderea înscrierilor pentru US Open, constănțeanca a anunțat că va merge la New York.

Planul inițial al Simonei era să nu călătorească în SUA, din dorința de a evita carantina la revenirea în Europa. În cele din urmă, fostul lider mondial și-a schimbat abordarea și a decis că nu poate rata competiția de la Flushing Meadows. Va merge la New York în perioada 31 august – 13 septembrie și va fi cap de serie numărul 1. Ashleigh Barty, locul 1 mondial, nu va participa la turneu.

Simona Halep și-a schimbat planul mai ales după anularea turneului de la Madrid, decisă luni. Astfel, Halep a decis că își poate asuma riscul să stea în carantină după 13 septembrie, fără să piardă vreo competiție majoră.

În aceste condiții, rămâne de văzut dacă Simona va mai putea merge la Roma, pe 20 septembrie, turneu pe care ar vrea să îl folosească pentru a se reacomoda cu zgura, înainte de Roland Garros. Doar că este foarte posibil să fie nevoită să stea două săptămâni în carantină la revenirea în Europa.

Cum între finala de la US Open și startul de la Roma este doar o săptămână, Simona ar putea rata competiția din Italia.

Asta, desigur, dacă nu este eliminată din prima săptămână de la New York. Sau, desigur, dacă nu primește o nouă derogare de la autoritățile din Italia.

Cert este că nu există niciun pericol legat de Roland Garros. Simona Halep va participa, cu siguranță, la ambele turnee de Grand Slam rămase de disputat în 2020. Asta pentru că startul Roland Garros este pe 27 septembrie, la mai bine de două săptămâni de la finala US Open.



Se antrenează din greu. Nu poate merge la Praga


Chiar dacă nu a participat la turneul de la Palermo, Simona Halep continuă antrenamentele intense la București, acolo unde se pregătește pentru următoarele competiții.

Ceea ce poate deveni ciudat este faptul că Simona Halep ar trebui să participe la turneul WTA de la Praga, însă constănțeanca nu a declarat nimic cu privire la acest aspect.

Cel mai probabil Halep nu va merge la Praga, din cauza faptului că România a fost trecută de Cehia pe lista roșie pe fondul pandemiei de COVID-19.

"A fost o plăcere să intru din nou pe teren după o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea, dar am încercat să iau pozitivul din această perioadă, m-am odihnit foarte bine acasă, am stat și eu, am trăit o viață normală", a declarat Simona Halep.

XXXXX

Ca orice om care mai și greșește, Simona Halep are și ea carențele ei. Sportiva de la malul mării a fost surprinsă la volanul bolidului său de lux în timp ce vorbea la telefon, lucru interzis de lege.

Absorbită de discuție, Simona a continuat să țină dispozitivul la ureche atât la semafor, cât și în timp ce înainta pe șosea.

Dacă inițial expresia feței trăda o oarecare încruntare, lucrurile au luat o întorsătură fericită câteva minute mai târziu, când nu s-a mai putut abține și a afișat un zâmbet larg, semn că a căzut de acord cu interlocutorul său asupra unor lucruri extrem de importante.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4388 secunde