Decebal Făgădău, mesaj pentru SSC Farul: "Nu promovați, oprim finanțarea!"

5667
8
Decebal Făgădău, mesaj pentru SSC Farul:

Articole de la același autor

Astăzi, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța, a avut loc o ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța, având pe ordinea de zi și problema finanțării cluburilor sportive din municipiu. 


Subiectul principal a fost Asociația Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipă ce atacă promovarea în liga secundă în acest sezon și care se bucură de susținerea autorităților locale. Proiectul de hotărâre privind alocarea a 1,2 milioane de lei pentru perioada 4 ianuarie - 30 iunie a fost votat și aprobat, însă primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, avertizează că se vor anunța zile agitate dacă SSC Farul nu va promova. 


Făgădău nu consideră normală situația actuală, în care FC Viitorul, echipa campioană a României în sezonul 2016/2017, să nu beneficieze de niciun sprijin financiar al comunității locale, iar SSC Farul să fie ajutat fără mari performanțe. 


"După ce am văzut că prin forțe proprii au ajuns la un anumit nivel, am stabilit ca, într-un an competițional, să vedem dacă această colaborare poate produce sau nu rezultate. Tocmai de aceea înțelegerea cu cei de la SSC Farul a fost una extrem de onestă și transparentă. Noi vă alocăm această sumă din bugetul municipiului, cu condiția să promovați. Dacă nu promovați, municipiul nu poate finanța performanța în liga a treia. Dacă vedem un trend ascendent, ne gândim la viitor. Nu putem să tratăm diferit - efortul privat pe care îl face Gheorghe Hagi, care a adus titlul de campion la Constanța - și inițiativa frumoasă și lăudabilă a suporterilor. Nu putem pune egalitate între cele două performanțe. Unii au câștigat titlul, iar ceilalți sunt în liga a treia. Anul acesta, SSC Farul va promova și va merge înainte, ori va fi nevoită să apeleze la proiecte finanțate din Legea 350/2005. Știu că nu prea le convine, fiindcă acolo se vor limita salariile. Dar aceasta e viața. Până acum, noi ne-am ținut de promisiuni", a declarat Decebal Făgădău. 


Pentru prima parte a sezonului, perioada 1 iulie 2017 - 31 decembrie 2017, SSC Farul a a beneficiat de o primă tranșă de 900.000 lei, necesară pentru formarea unui lot competitiv. 


Comentează știrea

Bazil
23 martie 2018
Farul

CORECT !

nICU
23 martie 2018
Fotbal

După muncă si răsplată! Nu bani nemunciti!

Nicu
23 martie 2018
Corect

Aici Fagadau are dreptate....asa sa faca in toate domeniile..

Dorian
23 martie 2018
HAI FARUL

HAI FARUL , SUNT FARIST DE PEATE 40 ANI SI NICIODATA NU O SA TIN CU VIITORUL.

Stromeleag
23 martie 2018
pt pseudoprimar

Bai panarama de primar care esti, vorbim de Viitorul Ovidiu, unde Hagi are o afacere privata si de Farul, o echipa a orasului, care abia s-a infiintat si se chinuie sa supravietuiasca, insa are o reprezentativitate si popularitate mult mai mare decat viitura din ovidiu. Tu ai fost la ovidiu cand echipa a castigat titlul pe care tu l-ai decernat incercand sa-ti cresti popilaritatea si notorietatea si te-ai facut de cacao, fiind huiduit copios. Desi esti machidon esti cel mai slab si nemeritat primar pe care l-a avut orasul asta...praf. Vai de Constanta noastra !

Cristian
23 martie 2018
Farul

Titlul nu are absolut nimic de a face cu articolul. Sunteti pe dinafara

Anonymous
23 martie 2018
VIITORUL - ECHIPA FANION A ORASULUI

SSC FARUL NU ESTE FC FARUL. TRAIASCA HAGI !!! TRĂIASCĂ REGELE !!!

esti prost
24 martie 2018
ba boule

traiasca hagi si sa moara mata,ce treaba articolul cu ce vorbesti tu aici.Ala este proiect privat in gura matii

Răspuns la: VIITORUL - ECHIPA FANION A ORASULUI
Adăugat de : Anonymous, 23 martie 2018
SSC FARUL NU ESTE FC FARUL. TRAIASCA HAGI !!! TRĂIASCĂ REGELE !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9865 secunde