De astăzi, bilete la partida FC Viitorul - Astra Giurgiu

193
De astăzi, bilete la partida FC Viitorul - Astra Giurgiu - fotbal-1574894085.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, se pun în vânzare biletele pentru partida FC Viitorul - Astra Giurgiu, care se va disputa joi, 5 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, întâlnire contând pentru etapa a 19-a a Ligii I. 


Biletele au următoarele prețuri: 40 lei - Tribuna I, 20 lei - Tribuna a II-a și 10 lei - Peluze și se pot procura prin rețeaua bilete.ro și în rețeaua parteneră: Poșta Română, Inmedio, Germanos și Vodafone. 
În ziua meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele speciale, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online. 


XXX 
Și la meciul cu Astra, conducerea clubului constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu. 
Autocarul va pleca joi, 5 decembrie, la orele 19.15, de la Palatul Copiilor, returul transportului suporterilor fiind asigurat imediat după încheierea partidei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde