Daniel Dobre: "Este foarte matură abordarea Simonei Halep"

239
Daniel Dobre:

Articole de la același autor

Simona Halep se află în autoizolare împreună cu iubitul său, Toni Iuruc, în apartamentul său din București. Tenismena constănțeană se teme extrem de mult de pandemia de coronavirus și încearcă să se mențină sănătoasă și în formă pentru a putea participa la turneele viitoare din circuitul WTA.

Atunci când vine vorba de probleme de sănătate, putem spune că Simona Halep își ia toate măsurile de precauție, iar acest lucru l-a dezvăluit și fostul său antrenor, Daniel Dobre.

"Pentru o fată tânără care vrea să aibă copii în viitor, chiar îi este frică de aceste lucruri. Viața de zi cu zi este mult mai importantă. Mai țineți minte când a fost problema de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cu acel virus, Zika? Eram cu ea și multă lume nu a crezut că se temea de acel virus. Este foarte matură abordarea Simonei, cu toate că nu întotdeauna este respectată", a declarat Daniel Dobre. 


Simona Halep este pe locul al doilea în ierarhia WTA și avea ca obiectiv să încheie anul 2020 pe primul loc, însă pandemia de coronavirus ar putea să îi dea planurile peste cap. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3605 secunde