Daniel Asaftei, în ringul Mondialelor de kempo din Canada

257
1
Daniel Asaftei, în ringul Mondialelor de kempo din Canada - kempodaniel-1370969084.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul constănțean de kempo Daniel Asaftei va concura, începând de astăzi și până duminică, în Toronto (Canada), la Campionatul Mondial FILA pentru seniori. 

Cvintuplu campion mondial și campion european la kempo, Asaftei a plecat încă de vineri în extremitatea nordică a continentului american, alături de lotul național pregătit de Amato Zaharia, din care mai fac parte încă șase sportivi. 

La această competiție, din cinci probe, Asaftei va participa la patru: MMA (Mixed Martial Arts), Full-Contact, Knock-Down, Grappling (Submission), însă sarcina de a participa la toate aceste probe va fi una extrem de grea și solicitantă. 

"Depinde dacă va putea să realizeze categoria în fiecare zi. Se va face cântarul oficial în fiecare dimineață. Va fi foarte greu, dar sunt șanse. Trebuie să prindă o formă bună", ne-a spus tatăl sportivului, Ionuț Asaftei.

Comentează știrea

karate
12 iunie 2013
kempo...

Kempo nu exista, e o inventie, un titlu de carte si de aici niste farsori au zis ca e o mare chestie. Au furat numele si probele din alte stiluri si au zis ca e un kungfu din Japonia. Dar nu e nimic. Campionatele au cate 4 sportivi pe categorii, iar Amato falsifica listele cu tarile participante si numarul de sportivi pe categorie. Poate cineva de la MTS verifica aceste asa-zise campionate mondiale. Pacat ca-i pacaleste pe sportivi, ca le vinde iluzii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3045 secunde