Divizia A1 la volei masculin

CVM Tomis, misiune lejeră cu CSM București

215

Articole recomandate

După ce s-au odihnit la mijlocul săptămânii, din cauza amânării etapei intermediare, voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța reiau, sâmbătă, asaltul fotoliului de lider al Diviziei A1, ocupat, în acest moment, de Remat Zalău.

Victorioși în fața maramureșenilor în urmă cu o săptămână, elevii lui Martin Stoev au acum un nou obiectiv: să câștige cu 3-0 toate meciurile rămase până la finalul sezonului regulat al campionatului. Primul dintre acestea este cel cu ocupanta locului 9, CSM București, cu care Radu Began & Co. vor da piept sâmbătă, 18 februarie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor.

Cu această ocazie, CVM Tomis va face repetiția generală înaintea disputării partidei cu Maccabi Tel Aviv, din sferturile de finală ale Challenge Cup, programată în data de 22 februarie.

În cadrul celei de-a XX-a etape a DA1 la volei masculin, se mai joacă următoarele meciuri: "U" Timișoara - CSU Galați, Dinamo București - Unirea Dej, VCM LPS Piatra Neamț – "U" Cluj, SCM "U" Craiova – CS Remat Zalău, Știința Explorări Baia Mare - Steaua București.

v v v

Conducerea CVM Tomis a acceptat solicitarea primită din partea omologilor de la "U" Timișoara, legată de reprogramarea meciului din etapa a XXI-a a DA1. Astfel, partida programată inițial pentru 22 februarie, la Constanța, a fost amânată pentru 28 februarie, în sala Agronomia din București.

Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Sport : FRF amână reluarea campionatului
Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Vaslui a zdrobit Viitorul
Joi, 16 Februarie 2012
Stire din Sport : EUROPA LEAGUE: Programul meciurilor
Pagina a fost generata in 1.8855 secunde