Cuplaj rugbistic în "Badea Cârțan". "Mergem doar la victorie!"

573
Cuplaj rugbistic în

Articole de la același autor

Un atractiv cuplaj rugbistic este programat, mâine, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", la care sunt invitați toți iubitorii sportului cu balonul oval. 


De la ora 12.00, în deschiderea cuplajului, față în față se vor afla echipele CS Muschetarii Mihail Kogălniceanu și Victoria Cumpăna, întâlnire contând pentru Campionatul Național de rugby juniori U14. Echipa din Cumpăna, antrenată de Florin Băcioiu, nimeni altul decât fiul fostului mare internațional Iancu Băcioiu, țintește podiumul, dar este de așteptat o replică pe măsură din partea "muschetarilor". 


Meciul vedetă al zilei va începe la ora 13.00 și va opune două dintre cele mai puternice formații din Campionatul Național de rugby juniori U17: CS Cleopatra Mamaia și CSM București. Jocul este o restanță din etapa a 9-a de campionat și este unul foarte important în bătălia pentru titlul național. 


În clasament, CS Cleopatra ocupă locul 4, cu 19 puncte, iar CSM București, locul 2, cu 23 puncte. Lideră este CSS Gura Humorului, cu 28 puncte, dar și două meciuri în plus disputate față de constănțeni. 


"Întâlnim un adversar redutabil, aflat, la fel ca și noi, în lupta pentru podium. Îi respectăm pe bucureșteni, dar îi anunțăm că vom juca doar la victorie și, ținând cont de faptul că avem tot lotul valid, sunt convins că ne vom impune. Am încredere că jucătorii vor respecta strategia stabilită de antrenori. Gura Humorului conduce acum clasamentul, dar, dacă vom câștiga cele două partide restante, acumulăm 29 puncte și trecem noi pe locul întâi. Este un lucru foarte bun că nu suntem dependenți de rezultatele din celelalte partide și, cum la juniori U17 nu există turneu final, suntem foarte aproape de un nou titlu de campioană. Dar, să luăm fiecare meci în parte, să nu subestimăm pe nimeni și să strângem victoriile. Suntem susținuți de Primăria Constanța și ne dorim mult trofeul", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


XXX 
CS Cleopatra vizează o medalie, cât mai strălucitoare, și în Campionatul Național de juniori U18. 
"Dacă batem Bârladul, principala contracandidată, trecem pe locul întâi. Mai avem două deplasări dificile în București, cu «Dinicu Golescu» și Metrorex, dar testul cel mare va fi cu bârlădenii. Se va intra apoi în fazele finale, unde orice este posibil", a mai spus președintele Chirondojan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.535 secunde