Cupa "Zilei Marinei Române", dominată de CS Știința Constanța

330
Cupa

Articole de la același autor

În zilele de 5 și 6 august, pentru a marca Ziua Marinei, Liga Navală Română, filiala Constanța, în colaborare cu Clubul Sportiv Știința Constanța și Asociația Județeană de Yachting Constanța, a organizat întreceri pe luciul de apă al lacului Siutghiol la clasele Optimist, Cadet și OK.

Pe lac, în timpul desfășurării competiției, cu vânt ușor și constant din direcția nord-est, sportivii s-au întrecut punând în aplicare cunștințele de tehnică și tactică și au făcut față cu brio temperaturii extrem de ridicate, ajunsă la 35 grade Celsius.

Iată clasamentul complet: Clasa Optimist - 1. Verioti Costa (NYC), 2. Noel Voinescu (Știința Constanța), 3. Andreias Boicenco (NYC); Clasa Cadet - 1. Maria Popescu/Antonio Matea, 2. Bianca Sulca/Tiberiu Popescu, 3. Otilia Alexiu/Andrei Odagiu (toți sportivii de la Știința Constanța); Clasa OK - 1. Tony Nedelea (Știința), 2. Radu Comăniță (Știința), 3. Oasim Ziem (Știința).

Sportivii prezenți au fost premiați cu diplome și medalii de către Amiralul Petre Zamfir, singurul submarinist în viață din al doilea război mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1295 secunde